Lenen met uitkering: Sociaal Krediet

Veel mensen op zoek naar een lening grijpen gelijk naar de mogelijkheden van banken. De banken staan immers bekend als de grote kredietverstrekkers. Maar veel mensen, ook vele met een uitkering, vergeten dat ze ook sociaal krediet, sociale lening, kunnen aanvragen.

Veel consumenten weten de wegen in de financiële wereld niet te bewandelen. Ze kiezen soms de verkeerde routes uit. En dat is ook niet zo gek, wanneer we bedolven worden onder de reclames en we soms ook nog eens ongeduldig of wanhopig zijn. Vele mensen willen snel geld lenen en het liefst ook nog goedkoop lenen. Misschien is een sociaal krediet bij de volkskredietbanken (NVVK) dan misschien de oplossing!

Een sociaal krediet is speciaal ontworpen voor mensen met een laag inkomen. Veel mensen met een uitkering hebben zo’n lage inkomen. Daarnaast is het sociaal krediet ontworpen voor mensen die financieel in de knoop zitten. Mensen met schulden. De Volkskredietbanken, ook Gemeentelijke Kredietbanken,  kunnen dus sociale kredieten verstrekken en helpt ook mensen met schulden. Zelfs verleent de NVVK en de GKB sociale kredieten uit aan mensen die een BKR registratie hebben.

Conclusie: Geld lenen met uitkering kan misschien met een sociaal krediet!

Sociaal Krediet? Wat? Waar?

De Volkskredietbanken en de Gemeentelijke Kredietbanken zijn actief voor sociale kredieten. Bij deze banken kunt u dus een sociaal krediet aanvragen.

Uit onderzoek bij de NVVK blijkt dat veel consumenten niet eens van het bestaan van een sociaal krediet afweten en dan natuurlijk ook niet weten waar ze dat zouden kunnen opvragen. Hierdoor lopen veel mensen geld mis en lenen zij te duur bij de andere kredietverstrekkers, zoals banken of financieringsmaatschappijen.

Oplossing

Sinds enkele jaren is er nu één centrale bank. Deze centrale bank heet de Sociale Bank Nederland (SBN). Vele Gemeentelijke Kredietbanken zijn aangesloten bij de SBN. Hopelijk weten hierdoor mensen de weg naar een sociale kredietverstrekker beter te vinden. Immers is door een centrale bank meer licht op de wegen gekomen en zouden we de route beter moeten kunnen vinden.

Leave a Reply

*