Lenen met uitkering ANW

Lenen met uitkering ANW, algemene nabestaandenwet, is mogelijk. De uitkering ANW zien we terug wanneer we een dierbare verliezen. Als uw partner overlijdt dan hebben u en uw kinderen recht op een basisuitkering vanuit de ANW. De basisuitkering kan aangevuld zijn met een verzekering.

De ANW uitkering is verdeeld in 3 categoriën:

  • nabestaandenuitkering
  • Halfwezenuitkering
  • Tot slot de wezenuitkering.

Lenen met uitkering ANW is mogelijk, gezien de hoogtes van de inkomen ook variëren. Misschien heeft u al een uitkering en krijgt u daarbovenop ook een deel van de ANW.  Voor meer informatie over de nabestaandenuitkering kunt u terecht bij de SVB, Sociale Verzekerings Bank, gezien zij de nabestaandenuitkering uitvoeren.

Lenen met uitkering ANW is mogelijk

De hoogte van de lening is afhankelijk van de hoogte van uw inkomen, dus uw anw-uitkering (met eventueel ander inkomsten). Een nabestaandenuitkering kan oplopen tot € 1.106,34 met daarop nog een vakantietoeslag van € 187,32 bruto. Kortom dit is beduidelijk meer dan met een bijstandsuitkering. Gezien dit feit zijn er ook meer opties open om te lenen. Wilt u lenen met uitkering ANW? Ga dan online onderzoeken naar de mogelijkheden. Vraag verschillende offertes op en geef uw inkomen aan. Vervolgens krijgt u vanzelf bericht en kunt u op uw gemak de offertes bekijken. Bedenk wel dat geld lenen altijd geld kost en dat geldt ook voor u met een nabestaandenuitkering.

Heeft u een ANW uitkering en ervaring met lenen, laat het ons weten. Laat een comment achter.

Leave a Reply

*