Lenen met uitkering

U wilt geld lenen, maar u heeft een uitkering. Is lenen met uitkering mogelijk? Vaak horen we verhalen dat geld lenen alleen geschikt is voor mensen met een stabiel inkomen en zonder een BKR registratie. Geld lenen met uitkering is mogelijk en ook is geld lenen mogelijk wanneer u BKR noteringen heeft. Wanneer u zekerheid wilt resteert de enige mogelijkheid: Offertes opvragen.

Een uitkering is een inkomen

Wanneer u wilt geld lenen is het hebben van een inkomen van belang. Een uitkering is een inkomen. Om nog meer nadruk te leggen is een uitkering vaak zelfs een stabiel inkomen. De kans dat u wordt ontslagen heeft u niet. Indien u een uitkering heeft loopt u hooguit de kans dat u van uitkering veranderd. Zo kunt u bijvoorbeeld de WW-uitkering hebben en belanden in de bijstandsuitkering. Natuurlijk bestaat het risico dat u uw uitkering verliest wanneer u zich niet aan de regels houdt. Maar daar bent u zelf bij. Een uitkering is op zich een stabiel inkomen. Het hebben van een uitkering hoeft niet op voorhand de reden te zijn voor een afwijzing van een kredietaanvraag.

Er zijn verschillende soorten uitkeringen, met ieder weer zijn kenmerken. Over de volgende uitkeringen kunt u meer informatie lezen:

Welke leningen zijn er voor lenen met uitkering?

Er zijn verschillende leenvormen en dus ook zijn er verschillende mogelijkheden voor geld lenen met uitkering. Op onze website kunt u meer informatie vinden over de verschillende leenvormen:

U kunt bij elke leenvorm kijken welke het beste bij u past. Elke leenvorm kent weer zijn voor- en nadelen.

Snel geld lenen en BKR?

Naast bovenstaande leenvormen voor lenen met uitkering, zijn er ook de minileningen. Met een minilening kunt u een klein bedrag lenen. Snel geld lenen kan met een minilening. Minileningen worden veelal snel, binnen 1 dag, verstrekt. Eveneens adverteren een aantal geldverstrekkers van minileningen dat zij niet een BKR toetsing doen. Geld lenen met een BKR registratie is mogelijk met een minilening.

Hoeveel kunt u maximaal lenen met uitkering?

Of u geld kunt lenen hangt af van de kredietverstrekker, maar natuurlijk ook van uw persoonlijke situatie. De hoogte van een inkomen, maar ook de stabiliteit en kredietwaardigheid, kunnen een rol spelen of u geld kunt lenen en ook hoeveel u maximaal kunt lenen. Wanneer u wilt weten hoeveel u maximaal kunt lenen, kunt u het beste op de websites van de verschillende aanbieders kredietsimulaties uitvoeren. Een kredietsimulatie is een hulpmiddel waarmee u online kunt berekenen hoeveel u kunt lenen en tegen welke rente. Eveneens kunt u dan zien hoeveel u maximaal per maand kwijt zult zijn.

Bij het opvragen van offertes van de verschillende aanbieders weet u of u geld kunt lenen bij de desbetreffende aanbieders, maar ook weet u dan hoeveel u maximaal kunt lenen.

Samengevat

Er zijn verschillende leenvormen en verschillende soorten uitkeringen. Geld lenen is mogelijk, maar hangt af van verschillende factoren. Zo is het hebben van een inkomen bepalend, maar ook de kredietwaardigheid en stabiliteit kunnen een rol spelen. En feit is dat niet alle geldverstrekkers hetzelfde beleid hanteren bij het verstrekken van een lening. Kortom: Geld lenen met uitkering is mogelijk, maar wanneer u meer duidelijkheid wilt moet u offertes opvragen. Offertes opvragen kan snel en gemakkelijk via de websites van de verschillende aanbieders. Bij het aanvragen van een krediet zal de geldverstrekker kijken naar uw persoonlijke financiƫle situatie.