Geld lenen met uitkering: Waarom?

Waarom willen mensen geld lenen. We weten immers allemaal dat geld lenen niet beter is dan geld sparen. Geld lenen kost natuurlijk geld.

Simpele antwoord: omdat het kan.

Mensen lenen geld om op vakantie te gaan, of voor een nieuwe auto of voor een leuk nieuwe tv. Soms lenen mensen ook geld om een studie te kunnen volgen. Tot slot zijn er ook mensen die geld lenen om te proberen hun schulden af te lossen.

Mensen willen geld en mensen willen geld uitgeven. Enige nuance kan aangebracht worden dat het soms ook een kwestie van moeten is. Soms zien we door de bomen het bos niet meer en grijpen we naar de mogelijkheid van geld lenen. Een tip: geld lenen voor schulden oplossen is geen oplossing.

Studenten lenen geld, stellen lenen geld en ook mensen met een uitkering lenen geld. Geld lenen is de normaalste gang van zaken geworden, want iedereen schijnt het te doen en ook de hoeveelheid reclames over geld lenen vliegen om de oren.

We kunnen niemand tegenhouden om niet geld te lenen, maar we kunnen wel iedereen erop wijzen om verantwoord te lenen. Verantwoord lenen betekent dat u de voorwaarden van de lening kent en ook onderzoek heb gedaan naar de rentes. Werk u zelf niet dieper in de schulden en sluit alleen een lening af die u kunt aflossen.

Leave a Reply

*